Limba spaniola. Ghid de conversatie cu dictionar bilingv
Peste 8000 de cuvinte si de expresii, pentru a comunica usor, oricand, si a nu ramane in pana de cuvinte. Sectiuni organizate tematic, cuprinzand toate aspectele vietii cotidiene. Propozitii simple si de uz frecvent in limba respectiva, ca sa intelegi si sa te faci inteles in situatii obisnuite de comunicare. Un capitol amplu despre denumirea alimentelor si despre meniuri, ca sa poti comanda cea mai buna si potrivita masa. Informatii utile si aduse la zi despre toate subiectele abordate, cu detalii de viata cotidiana. Structura unui volum cuprinde o introducere privind caracteristici de pronuntie, 6 capitole de ghid de conversatie, un capitol cu notiuni de baza si un dictionar bilingv.

Spaniola. Ghid de conversatie. Editia a II-a
Acest ghid de conversatie, publicat la editura Linghea, vizeaza o comunicare activa printr-un format prietenos. Utilizand Spaniola. Ghid de conversatie, veti reusi sa comunicati simplu si eficient chiar daca sunteti incepatori. Astfel veti putea intampina orice situatie in care va aflati printre vorbitori ai limbii spaniole, purtand conversatii reusite.

Finlandeza. Ghid de conversatie
Finlandezii vorbesc cu placere limba engleza si o vorbesc foarte bine. insa descalcirea celor mai banale inscriptii poate pune pe oricine in dificultate. Limba finlandeza nu seamana cu nicio alta limba cu care v-ati intalnit pana acum. Profitati de modernul ghid de conversatie proaspat iesit din tipar care va ajuta sa va descurcati chiar si in acest grai indepartat. Cuprinde: 2 600 propozitii si fraze uzuale; 1 600 cuvinte tematice; 6 000 cuvinte-titlu in dictionar; Transcriere fonetica; Recomandari si avertismente; Anexe utile.

Franceza. Ghid de conversatie. Editia a III-a
Aceast ghid, publicat la editura Linghea, are in vedere o comunicare activa, fiind prezentat intr-un format prietenos ce conduce la o orientare usoara in text. Lucrarea este foarte utila chiar si pentru incepatori, ajutand la o comunicare simpla si eficienta in limba franceza. Astfel, puteti intampina orice situatie printr-o conversatie reusita.